Fylte squash

2 porsjoner

4 squash
tacopulver
cheddarost
3 ss. philadelphiaost
4 vårløk
1 rødløk
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 pakke kjøttdeig

 

Del squashen i to, og grav ut innmaten. Du skal bruke skallet til fyll, så ikke ødelegg dette. Vær litt forsiktig, det er ikke vanskelig, så du kommer langt med en spiseskje som redskap.

Del opp grønnsakene du skal bruke og riv osten. Brun kjøttdeigen og bland inn cirka 2 ss. tacokrydder, philadelphiaost og halvparten av cheddarosten. Jeg bruker den i rød pakning fra butikken. Sett til side. Stek alle grønnsakene i godt med smør, her skal du også blande inn halvparten av innmaten fra squashen og kremosten. Dette kan du godt dele opp i flere omganger dersom du ikke har stor nok stekepanne, tilslutt skal alle ingrediensene blandes sammen med den tacokrydrede kjøttdeigen.

Plasser de åtte halve squashene på et stekebrett og fyll dem med innmaten du har laget.

Sett maten inn i ovnen og stek i 30 minutter på 200 grader. Mot slutten av steketiden, kan du ta ut squashen og strø over resten av cheddarosten, deretter kan de stekes i rundt 5 minutter til.

 

Hentet og lånt fra http://carolinebergeriksen.no

 

EVALUERING

Ja, disse var gode. Ikke superglad i Squash, men selv om det ble mye squash, så gikk det helt fint 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s