Proteinpannekaker

pancakes-576270_1280

 

Proteinpannekaker

 

Oppskriften gir 4-5 tykke pannekaker

 

50 g glutenfrie havregryn

50 g glutenfritt mel (prøv litt frem)

1,5 dl skummet melk

1 banan

2 egg

2-3 ss vaniljekesam

1 ss peanøttsmør

1/4 ts salt

1/4 ts kanel

2-3 ts sukrin/splenda (for søtning)

Bland alt det tørre først. Visp så eggene og fyll på med melk til det blir en passelig konsistens (røren skal være ganske tykk). Mos deretter en banan med en gaffel og bland inn i røren med 1 ss peanøttsmør (kan sløyfes). Tilsett så 2-3 ss vaniljekesam for å gi røren en søtaktig smak. Stekes på middels varme ca 1-2 min på hver side.

Serveres med litt lettsyltetøy og cottage cheese.

Tips 1: Tilsett litt rapsolje/cocosa e.l i panna en litt mer crispy smak.

Tips 2: For å få opp proteininntaket litt, bytt ut halvparten av melet med 1 måleskje proteinpulver (vanilje eller sjokoladesmak anbefales).

Hentet fra: https://fit4life247.wordpress.com/2012/03/22/er-du-lei-frokosten-ikke-fortvil-her-kommer-3-herlige-oppskrifter/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s