Grønnsakskarbonader

2 porsjoner
1 liten løk, revet
2 gulrøtter, revne
2 poteter, revne
100 g sellerirot, revet
1 egg
3 ss semper grov
1 krm pepper
1/2 ts salt
1 ss flytende margarin

1. Skyll og rens grønnsakene. Riv dem.
2. Bland grønnsakene med egg, mel og pepper. La røren svelle i ca. 5 min.
3. Tilsett salt og bland godt. Form 4-6 runde, flate karbonader, ca 1 cm tykke.
4. La margarinen bli lysebrun i stekepannen og stek karbonadene på svak varme, ca. 10 minutter på hver side.

Server grønnsakskarbonader til middag med kokte poteter eller ferskt, grovt brød, og salat eller en råkost.

VURDERING
Knallgodt!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s