Havrelapper

6 lapper

6 ss vann
2 egg
2 ss olje eller smeltet smør
6 ss glutenfrie havregryn
2 ss semper mix
1 ss sukker
1 ts bakepulver

Visp alt sammen, unntatt bakepulveret og la det svelle under lokk i ti minutter.
Bakepulveret skal tilsettes etter svelling og rett før steking, ellers bruser det fra seg og lappene blir flate.
Stek i stekepanne på middels varme, til gylden farge på begge sider.
Serveres med friske bær. rømme eller ev. litt lønnesirup eller syltetøy.
De smaker best når de er varme.

Oppskriften er hentet fra boken “Basic glutenfri baking”.

VURDERING
Veldig gode!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s