Marianne-kake

14317605_10154381425216181_5044629850345298610_n

BUNNEN

4 egg
1,5 dl sukker

Visp til eggedosis.

1 ss glutenfritt mel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
2 ss kakao

Blandes først sammen, og røres deretter litt og litt inn i eggedosisen.
Stekes på 225 grader i ca 7 minutter. (I min ovn ble kaka brent på toppen etter 5 minutter, så følg med!)

14264920_10154381425226181_6312111554868683739_n

FYLL

2 poser Mariannedrops (kan erstattes med Opera mints også)
2 dl kremfløte
1 dl rømme
3 ss sukker

Mal dropsene i en kjøkkenmaskin eller mandelkvern.
Visp kremen med sukkeret.
Bland rømmen og knuste drops med krem.

Smør kremen på kaken og rull kaken sammen som en rullekake.
Server med ferske jordbær.

 

Vurdering

Beste kaka som finnes, spør du meg 🙂

Advertisements

One thought on “Marianne-kake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s