Marianne-kake

14317605_10154381425216181_5044629850345298610_n

BUNNEN

4 egg
1,5 dl sukker

Visp til eggedosis.

1 ss glutenfritt mel
1 dl potetmel
1 ts bakepulver
2 ss kakao

Blandes først sammen, og røres deretter litt og litt inn i eggedosisen.
Stekes på 225 grader i ca 7 minutter. (I min ovn ble kaka brent på toppen etter 5 minutter, så følg med!)

14264920_10154381425226181_6312111554868683739_n

FYLL

2 poser Mariannedrops (kan erstattes med Opera mints også)
2 dl kremfløte
1 dl rømme
3 ss sukker (halvparten av sukkeret byttes ut med Sukrin)

Mal dropsene i en kjøkkenmaskin eller mandelkvern.
Visp kremen med sukkeret.
Bland rømmen og knuste drops med krem.

Smør kremen på kaken og rull kaken sammen som en rullekake.
Server med ferske jordbær.

Kalorier: En hel kake blir 3000 kalorier. 15 kakestykker á 200 kalorier.

 

Vurdering

Beste kaka som finnes, spør du meg 🙂

Advertisements

One thought on “Marianne-kake

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s