Mais- og chilisalsa

Mais- og chilisalsa:

4 porsjoner

  • 12 potte frisk koriander  (jeg brukte korianderkrydder)
  • 1 dl olje
  • 2 stk hermetiske maiskolber (Jeg brukte vanlig mais)
  • 4 stk vårløk (Jeg brukte purre)
  • 1 stk grønn chili eller jalapenõ (Jeg brukte rød chili)
  • saft av 1 stk lime
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

 

 

Slik gjør du

1. Kjør koriander og olje sammen med en stavmikser eller en liten food- prosessor til en jevn og fin urteolje.

2. Skjær maiskornene av kolben, snitt vårløk i tynne skiver og finhakk chili/jalapeño. Ha alt i en bolle, og hell over korianderoljen.

Griller du maiskolbene før du skjærer av maiskornene blir salsaen enda bedre!

3. Smak til med limesaft, salt og pepper.

Serveres sammen med pølse i brød.

http://www.matprat.no/oppskrifter/kos/polser-med-mais–og-chilisalsa/

Vurdering: Kjempegodt 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s