Mousse de Limon

Lime mousse 

4 porsjoner

Ingredienser:
1 boks kondensert melk
5-6 lime
3-4 plater gelatin
1 boks kremfløte (Bruk boksen med kondensert melk som mål)

Ha kondensert melk og fløte i en bolle.
Fyll boksen med kondensert melk halvveis opp med limesaft og sil det over i fløteblandingen.
Legg 3 1/2 plate gelatin i litt vann i 5 min og varm den så opp i bittelitt vann på svak varme til den smelter. Sil den sakte i en tynn stråle over i resten av blandingen mens du rører hele tiden, så det ikke klumper seg.

Når alt er blanda sammen kan du eventuelt ha i litt sukker til du får det så søtt du vil ha det, så heller du det over i en bolle/ form og setter det kaldt i 3 timer ca.

Kilde: ukjent.

Vurdering:

Knallgod.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s