Panna Cotta

Pannacotta

Panna Cotta er en italiensk dessert basert på fløte og vanilje. Desserten er lett å tilbrede og smaker velig godt. Server den med bringebærsaus, da blir den litt syrlig og enda bedre.

4 porsjoner

Ingredienser:
3 stk gelatinplater
1,5 stk vaniljestang
5 dl kremfløte
1,67 dl sukker

Bringebærsaus:
0,67 pk (225 gram) frosne bringebær
66,67 g melis
1,5 ss sitronsaft

Slik gjør du

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
2. Snitt vaniljestangene på midten og skrap ut frøene.
3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, ta ut vaniljestangen, og rør inn gelatinen. Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering.
4. Ha tinte bringebær, melis og sitronsaft i foodprocessor, kjør til massen er glatt og sil den.

Server desserten med litt frisk bærsaus og bjørnebær. Kan lages 1-2 dager før servering.
Kilde: Ukjent.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s