Lapper

Oppskriften gir ca. 25 stk.

 

Ingredienser:

4 dl kefir eller kulturmelk
5 ss sukker (eller halvt om halvt med sukrin og sukker)
2 egg
1 ts natron
1 ts hornsalt
4 dl semper mix

 

Fremgangsmåte:

Ha kefir, sukker og egg i en bolle og visp sammen med en stålvisp. Sikt i det tørre og fortsett å vispe til en klumpfri røre.

Varm opp en stekepanne (gjerne teflonbelagt) på middels varme. Stek passe store lapper (ca 3-4 om gangen) noen minutter på hver side til de er gyldne. Det er ikke nødvendig med fett i stekepannen. Lappene sveller litt opp under stekingen.

 

Kalorier:

Hvis halvt om halvt med sukker og sukrin: Per lapp = ca 70 kal.

 

VURDERING

Knallgode!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s