Trollkrem

INGREDIENSER

3 porsjoner

  • 14 kg rensede tyttebær
  • 100 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 stk eggehvite

SLIK GJØR DU

  1. Pisk tyttebær, sukker og eggehvite i kjøkkenmaskin til de fleste bærene er knust og det har dannet seg et rosa, fast skum. Server med en gang.
Trollkrem kan serveres alene, men mange serverer gjerne vaniljesaus eller vispet krem ved siden av.

Dette kan du lage hvis du har eggeplommer til overs.

Hentet fra:

https://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/trollkrem/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s