MYKE PEPPERNØTTER

MYKE PEPPERNØTTER
(Blir ca 20 små kuler)

1 dl ristede mandler
140 g myke dadler, stenfrie ( 7 medjouldadler)
1 s kokosolje
1 ts kanel; malt
1/2 ts nellik, malt
1/2 ts ingefær, malt
1/2 ts kardemomme, malt

1. Rist mandler på medium pluss varme i stekepanne (eller på bakeplate midt i ovn på 180 grader) til de er brune tvers gjennom.
2. Mal mandlene til grovt mel i food processor.
3. Ha i resten av ingrediensene (dadler, olje og krydder) og kjør til du har en deig.
4. Trill små kuler, og klem dem eventuelt litt flate med et lett fingertrykk.

Oppbevares i en tett beholder i kjøleskap eller fryser. Holder seg veldig lenge, og minst til jul. Hvis du klarer å vente 🙂

http://pranava.no/myke-peppernotter/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s