LAKRIS-BARER MED DADLER, CASHEWS OG CHILI

LAKRIS-BARER MED DADLER, CASHEWS OG CHILI

(Blir 6 stykker. Massen fyller bunnen av en halv brødform)

4 dl (25 stk) stenfrie, myke dadler
1,5 dl rå, usaltede cashewnøtter
1/4 ts havsalt
2 ts lakrisrotpulver (selges i helsekostbutikk og på nett)
1/4 ts chilipulver

1. Kjør alt sammen i kjøkkenmaskin med S-blad til massen samler seg til en deig. Den bruker ikke så lang tid fra smuldrete til deigete konsistens. Kanskje ett minutt?
2. Legg bakepapir i en brødform og trykk massen jevnt ned i den. Den vil fylle bunnen i omtrent halve brødformen.
3. Sett formen i fryser i en halv time.
4. Ta ut og del opp i seks biter. (Hvis du vil ha RooBar-størrelse på dem)
5. Lagre bitene i kjøleskapet i en boks eller pose med bakepapir mellom seg.

 

http://pranava.no/lakris-barer-med-dadler-cashews-og-chili/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s