Søtpotet chips

Chips 1 porsjon ca. 100 g til 3–4 personer

2 søtpoteter
3 ss olivenolje
2 ss vann
½ ts hakket hvitløk
saft av 1 lime
½ ts løkpulver
½ ts frisk rosmarin
havsalt

Tilberedning

  • Skjær potetene i skiver med et rivjern.
  • Bland olje, vann og hvitløk i en skål, og dypp potetskivene i marinaden.
  • Legg dem på en stekeplate kledd med bakepapir, og krydre med løkpulver og rosmarin.
  • Stekes i ovnen på 125 grader i 50–60 minutter.

https://iform.nu/sunne-oppskrifter/sunne-snacks/chips-oppskrift-sote-potetchips


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s