Kremet pai med ost og skinke

OST OG SKINKEPAI

 

Oppskriften holder til 4 personer

Paibunn; 1,5 dl havremel, 1,5 dl semper mix, 125 gram kaldt smør, 2 ss vann

Paifyll;
2 egg
1,5 dl kremfløte
1,5 dl creme fraiche
200 gram strimlet skinke
2 vårløk grovhakket
70 gram revet ost
2 ts dijonsennep (vi droppet sennep)
salt og hvit pepper

Sett ovnen på 225 grader

Smuldre mel og smør med fingrene til alt er godt blandet. Bland inn 2 ss vann

Trykk paideigen inn i en paiform 24-26 cm i diameter, dekk hele opp til kantene. Forstek i ovnen på 225 grader i ca 10-15 minutter

Sett ned ovnen på 200 grader

Pisk sammen egg, fløte og creme fraiche og rør sammen resten av ingrediensene

Hell over i paiformen og fordel fyllet utover

Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 – 20 minutter

 

Server med salat og hvitløksrømme eller annet tilbehør som frister

Håper det smaker!

 

Hentet hos:

Ost og skinkepai (glutenfri)

VURDERING

Utrolig godt! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s