Egg og avokadosalat i tortilla

1 porsjon

  • 1 stk egg
  • stk liten avokado eller ½ stor avokado
  • 2 ss cottage cheese
  • 1 ss finkuttet frisk gressløk eller annen løk
  • 14 ts salt
  • 18 ts pepper
  • 2 stk små glutenfrie tortillaer
  • frisk spinat
  • 50 g naturell kalkunpålegg eller 50 gram kalkunkorv

  1. Kok egg i 10 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene.
  2. Kutt egg og avokado i mindre biter. Bland sammen avokado, cottage cheese, gressløk, salt og pepper. Vend inn eggebitene.
  3. Fordel avokadosalat, spinat og skiver av kalkunfilet på tortillalefser. Rull sammen og server.
VURDERING
Kjempegodt, og mettende!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s